četrtek, 25. november 2010

Bosta letela?!

Na današnji občinski seji bo na sporedu potrditev zapisnika 1. občinske seje, informacije o prevzemu poslov in finančem stanju ter sprejetih ukrepih za stabilizacijo financ, odlok o sestavi delovnih teles Občine Izola ter imenovanje odborov in komisij, imenovanje NO Občine Izola, imenovanje predstavnikov v Svet Centra za socialno delo Izola, imenovanje predstavnikov ustanovitelja v JZ ZD Izola, razrešitev in imenovanje članov v JP Komunala Izola. To pa bo za sabo povleklo še druge poteze. Novi nadzorni organi naj bi zamenjali direktorja zavodov.
Tako naj bi bile ure štete tako Gordani Živčec Kalan, v. d. direktorice ZD Izola in Alojzu Zorku, direktorju komunale. Občinskemu svetniku IJN bi mandat sicer potekel čez 2 leti, Kalanova pa je bila le v.d. in kot kaže jo ne bo nihče pogrešal, vsaj kot se sliši od zaposlenih v ZD Izola ni pustila pozitivnega vtisa.
 








Gospa, ki je sicer zaposlena na več delovnih mestih prejema plačo višjo od samega premierja Pahorja in naj bi presegala 12.000 eurov bruto. Super ženska ni kaj!
Kot predsednica zdravniške zbornice je bila že večkrat pozvana k odstopu predvsem zaradi primera Nekrep. Njen predhodnik ji je sicer pustil slab milijon evrov na računu ZD, koliko je porabila pa bomo verjetno kmalu izvedli. Pri komunali naj bi bilo tudi več spornih poslov, zaposleni so ga obtožili mobinga. Očitno bomo videli še precej zimskega čiščenja v Izoli. A navsezadnje se to vedno dogaja po vsaki spremembi oblasti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar