četrtek, 12. november 2020

 Nekaj novih filmov za lažjo karanteno 


Letos je kljub razmeram prišlo nekaj novih filmov, ki nam bodo lajšali čas v karanteni. Med njimi najdemo tudi mladinsko pustolovščino in dve komediji. 


Sedem let po apokalipsi Joel Dawson skupaj s preostalim človeštvom živi pod zemljo, odkar so velikanska bitja prevzela nadzor nad deželo. Po radiu se uspe znova povezati s svojim dekletom iz srednje šole Aimee, ki je zdaj 80 km oddaljena od njegove kolonije . Ko Joel ugotovi, da mu pod zemljo ne preostane nič več, se kljub vsem nevarnim pošastim, ki mu stojijo na poti, odloči, da se odpravi do Aimee.

Mladinska pustolovščina s specijalnimi efekti. 7.0 na IMDB, vredno ogleda.


Nadaljevanje sage o kazahstanskem novinarju Boratu nudi minute smeha, dvignjenih obrvi in še kaj. Med drugim je Trumpovega odvetnika ujel s skoraj spuščenimi hlačami, zanimivo a ne tako dobro in originalno kot prvi del.  IMDB ocena 6.8.






Palm Springs je malo nekonvencinalna romantična komedija, ki za temo ima ujetost v ponavljajočem se dnevu v katerem se nehote znajdeta dva neznanca. Nekakšen Groundhog day ( v katerem je blestel svojčas legendarni Bill Murray) z romantično noto. Dobra igra in na momente refleksija o minljivosti poleg smeha. IMDB 7,4




Ni komentarjev:

Objavite komentar